Всі категорії
Додати товар

Ніж для підводного полювання grand way ss 11

640 грн
Опис

Grand Way SS-11 - це не просто ніж для дайвінгу, а надійний
багатофункціональний інструмент для вирішення багатьох задач. Причому,
оскільки він призначається для використання аквалангістами, дайверами,
рятувальниками і рибалками, то і створювався з урахуванням відповідних
специфічних умов використання.
Якщо для ножа загального призначення SS-11 виглядає незвично, як для
дайверського тут все на своїх місцях:

- Клинок ножа SS-11 виготовлений з нержавіючої сталі марки 440С. Вона характеризується корозійною стійкістю, зносостійкістю, здатністю швидко втрачати гостроту заточки. Сталь 440С використовується багатьма виробниками Європі і США, і компанія Grand Way не залишила її без уваги.
- На обуху клинка зверху є зубці серрейтора, агресивність і ефективність яких допоможе аквалангисту впоратися з різними видами мотузок, линів, мереж та іншими запутывающими і заважають перешкодами
- Також зверху є і більш звичний стропоріз, хороший тоді, коли нам потрібно звільнитися від мотузок, ременів і строп практично моментально, одним помахом особливо не перепилюючи, що неминуче навіть з таким надійним засобом, як серрейтор.
- Рукоять ножа виконана з зносостійкого резиноподібного полімеру і більш твердого пластику в чорно-салатовій колірній гамі. Невибагливий і нековзний матеріал рукояті яскраво-салатового кольору, надійно захистить вас від втрати ножа.
- Як і інші елементи цього дайверського ножа, його рукоять відрізняється продуманістю. Вона і просто ергономічна і зручна в роботі в різних умовах, і не викликає ніякого дискомфорту при використанні ножа в надягнутих рукавичках. Плюс до цього - анатомічний форма, зручний упор і впізнаваність потрібної для використання боку.
- Також, рукоять дайверського ножа SS-11 має цельнометаллическое навершя, яке можна використовувати як молоточок і як засіб подачі сигналу під водою, які зазвичай подаються шляхом постукування по балонів або іншим металевим поверхням.
- Ніж для підводного плавання, його піхви і система підвісу є зручним комплектом для дайвера. Самі піхви - це міцний пластиковий чохол тієї ж яскравого забарвлення з надійною клямкою і ремінці підвісу, з допомогою яких можна закріпити як різних частинах тілі, так і на спорядженні аквалангіста.

Дайверський ніж SS-11 не відноситься до категорії холодної зброї і при його
купівлі, продажу і використання не потрібно ніякої дозвільної документації і
реєстрації його у відповідних органах.

- Замок клинка: Фіксований
- Тип сталі клинка: Сталь 440C (57-58 HRC)
- Матеріал рукояті: Пластик, гума
- Довжина леза: 140 мм
- Довжина в розкладеному положенні: 270 мм
- Маса:139 г
- Чохол з пластику в комплекті

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари