Всі категорії
Додати товар

Ніж складаний e-101 з чохлом ( не є холодною зброєю)

750 грн
Опис

Сучасний складаний ніж із клинком із високоякісної нержавіючої сталі, додатково легованої молібденом та ванадієм. Збалансований склад сталі марки 8Cr13MoV забезпечує тривалу роботу без заточування, хорошу стійкість до іржі та високу міцність. Вузький і міцний клинок, загартований до 59 HRC, має гарний різ і чудову проникаючу здатність.
Міцні сталеві плашки рукояті та масивна фурнітура надають ножу міцності та надійності. Відкрита конструкція на гвинтах дозволяє легко регулювати ніж, ремонтувати та чистити. Міцному складаному ножу потрібен надійний замок – у цьому ножі це лінійний замок «Liner Lock», що добре себе зарекомендував. Замок надійний у своїй простоті, відпрацьований у виробництві та вкрай невибагливий. Накладки на рукояті виготовлені з красивого та міцного червоного дерева.

Деревина, що використовується для виготовлення накладок, пройшла спеціальну обробку і стійка до вологи, гниття та шкідників. Теплі на морозі та приємні на дотик накладки мають гарну текстуру і чудово виглядають. Шпінь на клинку, а також конструкція замку дозволяють відкривати і складати ніж однією рукою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари