Всі категорії
Додати товар

Рятувальний складаний багатофункціональний ніж jb tacticals edc hunting 03 сірий

1069 грн
Опис

Складний ніж JB Tacticals JB-03 - відмінний інструмент який спрацює в різних
ситуаціях.

- Його міцна конструкція та високоякісна нержавіюча сталь забезпечують надійність і довговічність. Простий, але елегантний дизайн задовольнить ваші потреби як для роботи, так і для відпочинку. Якість цього ножа підтверджено відповідними тестами, тому ви можете бути впевнені, що отримуєте продукт найвищої якості.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Стиль: Складний ніж
- Матеріал леза: нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: сталь + дерево
- Розширена довжина: 225 мм
- Довжина леза (головка): 80 мм
- Довжина ручки: 110 мм
- Ширина леза: 25 мм
- Товщина клинка: 0,3 см
- Вага: 205 грам

Ніж JB Tacticals має кілька додаткових особливостей, про які варто згадати:

- Liner Lock: ніж оснащений надійним механізмом фіксації, який забезпечує надійне утримання леза у відкритому положенні. Завдяки цьому ви можете бути впевнені, що лезо випадково не складеться і не наражатиме вас на небезпеку (щоб замок спрацював, лезо потрібно сильно відкрити, щоб почути звук замка).
- Міцна ручка: її ручка розроблена для довговічності та зручного захоплення. Виготовлений з міцних матеріалів, він забезпечує надійне захоплення ножа JB-03, складається з металевої частини, яка забезпечує стабільність і довговічність, і дерев'яних елементів, які надають йому природний і приємний на дотик зовнішній вигляд. Деревина натурального кольору була ретельно використана, що надає ножу традиційного класичного характеру.
- Оснащений функціональним фліппером , він дозволяє швидко та легко відпустити лезо одним рухом. Через велику вагу леза, це напівавтоматичний пристрій, після звільнення леза за допомогою кілець на лезі, ви повинні повністю відкрити лезо до фіксації.
- Практична кліпса: ніж оснащений кліпсою, яка дозволяє кріпити його на поясі, кишені брюк або системі MOLLE. Завдяки цьому він завжди буде під рукою, готовий до використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?