Всі категорії
Додати товар

Розкладачка польова по стандарту нато

3150 грн
Опис

Розкладачка металева розкладна  типу НАТО для солдатів і захисників України

Український виробник

Міцна розкладачка  — це створена з урахуванням анатомії людського тіла легка та практична розкладачка, а також чудовий дачний варіант, чудово підходить для активного відпочинку на природі, туризму, риболовлі, пікніка, полювання. Модель компактно складається, поміщається в автотранспорт, швидко й без зусиль трансформується. 

Крім казарми, можна використовувати в польових умовах, наприклад, у турпоході, полювання або риболовлі. Крім того, вона буде незамінна в екстрених ситуаціях — у зв'язку з польовим госпіталізуванням або стихіями. Це польове ліжко-розкладачка чудово підійде для військових, яким часто доводиться переміщатися.

Зручне розкладне ліжко можна використовувати й удома як додаткове спальне місце, у разі прибуття гостей. До того ж у складеному вигляді вона займає зовсім небагато місця.

Переваги:

Каркас  міцний і  довговічний, стійкий до корозії,  має легкість, високі ударостійкі якості. Розкладачка витримує навантаження до 150 кг;
Тканина — пробивка кольору хакі з чорними смужками, тканина надщільна, гігроскопічна, водночас не жорстка та приємна на дотик;
Особливості - надійність поєднується з легкістю, вага розкладачки становить усього 10 кг. Збирається переносне спальне місце до компактних розмірів і упаковується в чохол.
Характеристики:

Розмір розкладачки в розгорнутому вигляді (Д×Ш×В): 195×70×40 см;
Розмір розкладачки в складеному вигляді (Д×Ш×В): 95×15×15 см;
Матеріал каркаса — профіль труба: 20×20, товщина металу — 1,8 -  2 мм;
Вага: 10 кг;
Максимальне навантаження: до 150 кг.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари