Всі категорії
Додати товар

Стіл розкладний квадратний easy-camping для пікніка мдф

775 грн
Опис

Опис
Складаний стіл оцінять усі прихильники пікніків, виїздів на природу або дачу. Цей аксесуар допоможе комфортно провести час за містом. Його дуже просто та зручно брати із собою завдяки складній конструкції та малій вазі.

Переваги:

Міцний металевий каркас
ідеально як для пікніка, так і для виїзної торгівлі,
компактність у складеному вигляді,
доступна ціна.

Міцний і легкий:

Складаний стіл ідеально підходить для виїздів на пікнік за місто, на дачу або навіть у парк. Виріб виготовлений із МДФ і металу, такі матеріали забезпечують довгий термін експлуатації столу. Завдяки глянсовій поверхні стільниці догляд за столом мінімізується — досить після використання протерти вологою ганчіркою.

Стійка конструкція:

Завдяки Х-подібному положенню ніжок у розкладеному вигляді, конструкція столу міцно та стійко стоїть на різних типах покриття: асфальт, пісок, ґрунт тощо. Також на ніжках столу є прогумовані вставки, завдяки яким стіл не ковзає рівною поверхнею. Столик міцно стоїть під час вітряних погодних умов, тому ваша їжа не виявиться на землі в найбільш невідповідний момент.

Не тільки для природи:

Складаний стіл можна використовувати не тільки для пікніків на природі. Він може знадобитися вам як додаткові меблі у вашому тимчасовому оселі. Він не займе багато місця і зручно його перевозити під час переїзду. Також це чудовий варіант меблів на дачу, коли розмір приміщення не дає змогу встановити повноцінний стіл.

Характеристики:

Матеріал: метал, МДФ;
Колір коричневий;
Розміри (ДхШхВ): 60 х 60 х 70 см;
Паковання: картонна коробка;
Розміри в пакованні: 100 х 81 х 7 см;
Вага в упаковці: 6.8 кг;
Додаткові характеристики: товщина стільниці — 2 см;
Тип: складані меблі;
Призначення: для відпочинку.
Комплектація

Стіл
Паковання

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize