Всі категорії
Додати товар

Спальний мішок на флісі mivardi executive

3800 грн
Опис

MIVARDI – найбільший бренд рибальського спорядження із Чеської Республіки та важливий бренд у центральноєвропейському регіоні. 

Розкішний великий спальний мішок із товстою та зручною підкладкою та сучасним дизайном.

Спальний мішок Executive зі структурою конверта, призначений для використання цілий рік, забезпечує тепловий комфорт при температурах від -10 градусів Цельсія до 10 градусів Цельсія.

Внутрішній термофліс забезпечує підвищене утримання тепла, а зовнішня оболонка є водостійкою.
Верхній шар виготовлений з просоченого поліестеру, який характеризується високою водостійкістю та високою стійкістю до стирання та розриву. Наповнювач виготовлений з легких синтетичних волокон, додаткова прострочка фіксує його, забезпечуючи рівномірний розподіл по всій поверхні спальника. Підкладка - теплий і м'який фліс.

Міцна блискавка та вбудований комір Thermo Stop захищають від вітру та холоду. Класичний прямокутний дизайн не сковує рухів під час відпочинку.

Розстебнувши спальний мішок, його можна використовувати як ковдру чи утеплювач, підлогу в наметі чи простирадло для кемпінгу. Спеціальні кріплення в підголівнику дозволяють кріпити його до туристичних ліжок.

У комплект входить транспортний чохол зі зручною ручкою, який дозволяє зручно переносити, кріпити спальний мішок до рюкзака або іншого спорядження.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
* Діапазон температур: від -10 градусів C до 10 градусів C
* Розміри: 215 x 85
* Розміри в складеному вигляді: 50 x 40 см
* Вага: 3,6 кг

* Матеріал:
- оболонка: 100% поліестер
- наповнювач: 100% поліестер
- підкладка: 100% фліс / поліестер

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари