Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Stanley фляга classic 236 мл

1150 грн -14% 1000 грн
Опис

Класична фляга для походів об'ємом 0,236 літрів дозволить завжди тримати під рукою порцію улюбленого напою.

Модель Stanley Classic вже давно стала культовою у виробника і продовжує користуватися популярністю. Багатьом подобається така місткість виключно за рахунок її спрощення. Насправді зручність стала ключовою складовою успіху даної моделі. Однак, флягу використовують виключно для транспортування конкретних напоїв у певній кількості. Деякі люблять зберігати в них алкоголь, а його брати багато на природу просто безглуздо. Також до власників фляг можна віднести цінувальників хорошого алкоголю, які люблять насолоджуватися їм у дорозі, повільно і розмірено. Кожен знайде застосування для моделі Stanley Classic, і вона їм точно сподобається у використанні.

Особливості Stanley Classic

Ключовою перевагою представленої моделі є високі показники міцності. Нержавіюча сталь в даній ситуації відіграє ключову роль у формуванні надійності всієї конструкції. Сталевий корпус від бренда Stanley складно пошкодити різними ударами або застосуванням грубої сили. Крім того, що сталь збереже форму фляги та її цілісність, вона ще і не дозволить зіпсуватися зовнішньому вигляду. Для цього тут використовується сучасне покриття Hammertone. Саме воно запобігає потертості і подряпинам. Насправді шар цього покриття в принципі виключає будь-які пошкодження відносно поверхні. Відповідно, тривалий час флягу можна використовувати, абсолютно не замислюючись про її зовнішній вигляд, він завжди буде бездоганним. До інших особливостей варто віднести:

Варто відзначити, що модель Stanley Classic часто беруть саме за рахунок герметичності. Пробка, яка тут присутня створює повноцінний вакуум. Відповідно якщо тримати флягу в кишені або у відділенні рюкзака з неї нічого не виллється. Це гарантує безпечне і зручне використання місткості. До того ж кришка зроблена таким чином, що випити улюблений напій вийде прямо на ходу, причому без зайвих проблем.

Конструкція моделі

Виріб має стандартну прямокутну форму, як для подібних пристроїв. Виробник вирішив не вигадувати якісь незвичайні рішення і просто поліпшив класику. При цьому виявилося, що така форма дає можливість помістити всередину якомога більше рідини. Крім цього, прямокутна і водночас максимально вузька форма гарантує, що фляга поміститься в кишені верхнього одягу і будь-якому відділенні рюкзака. Не варто забувати і про кришку, яка спеціально прироблена до кріплення. Саме воно позбавить користувача від втрати кришки. До того ж воно створює повноцінну герметичність за рахунок того, що щільно вкручується в шийку. Щоб дістатися до вмісту досить кілька обертань проти годинникової стрілки.

Взяти з собою модель Stanley Classic можна в будь-яку подорож або навіть під час прогулянки. На ділі це максимально зручна і практична місткість для напоїв невеликих розмірів. Відповідно, з нею можна йти куди завгодно і скрізь користувач буде задоволений експлуатацією такої конструкції. На полюванні, риболовлі, кемпінгу або пікніку

Модель Stanley Classic стане незамінним помічником і дорогоцінним подарунком, який сподобається як Вам, так і дорогій для Вас людині

Основні параметри і характеристики:
Бренд: Stanley
Модель: Classic
Габаритні розміри: 166х77х32мм
Обсяг: 0.236 л
Вага: 180г
Матеріал кришки: нержавіюча сталь, пластик
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь, покриття Hammertone
Колір: зелений

До фляжки також окремо йде невеличка воронка з нержавіючої сталі для покращеного наливання рідини до фляжки

P.S. КОНЬЯК НЕ ЙДЕ У НАБОРІ З ФЛЯЖКОЮ, ВІН ДЛЯ КРАСИВОГО ФОТО ;D

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари