Всі категорії
Додати товар

Термосумка для доставки піци синя застібка пвх

706 грн
Опис

Термосумка для доставки піци з боковим завантаженням призначена для перевезення піци та підтримки певного температурного режиму. Як застібки можуть використовуватися липучки або блискавка (змійка). У даної сумки застібка на блискавці №10 (10мм.), для зручності відкривання/закривання встановлені два бігунки (собачки)

Важливе! Вибирайте правильно розмір термосумки. Термосумка найкраще тримає тепло/холод, коли вона не набагато більша за розмір коробки для піци.

Виберіть розмір сумки ШхГхВ і висвітиться точна ціна!




Сумка пошита з ПВХ щільністю 650гр/м2. Для збільшення ізотермічних властивостей внутрішній шар виготовлений із спіненого фольгованого поліетилену (товщина -10 мм!) і оснащений спеціальними клапанами в передній зоні, які забезпечують термозахист з боку кришки сумки.

Підкладка з поліестеру (для захисту фольгованого покриття від механічних пошкоджень) або


може бути виконаний із броньованої фольги.



Дно посилене ДВП панеллю, яка запобігає деформації піци в процесі перевезення.




Виходячи з потреб замовника, можна виготовити сумку іншого кольору, розміру та конфігурації (додавання кишень, перегородок, ніжок, додаткових ручок і т.д.)

Можливе нанесення логотипу: термотрансферними флекс плівками виробництва Німеччини фірми POLI-FLEX або методом шовкотрафаретного друку. Так само робимо вишивку.

Щоб отримати детальнішу консультацію, зв'яжіться з менеджером нашої компанії за телефонами або електронною поштою.

Рекомендуємо:

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?