Всі категорії
Додати товар

Каримат польовий із гербом, тактичний килимок для сидіння й лежання. складной каремат

1237 грн
Опис

Розмір складеного килимка: 60*20*12см.

Габарити килимка в розкладеному вигляді: 180*60*0,8 см.

Матеріал: поліестер 300D, пінополіетилен 8 мм.

Практичний, функціональний, складний каремат, виготовлений із якісного утеплювача — пінополіетилену 8 мм. Зверху обшитий поліестером 300D. Являє собою м'який, легкий килимок (матрац), що захищає тіло від переохолодження під час тривалого контакту з землею, вологою поверхнею або холодним бетоном. Часто використовується в польових умовах. Виготовлений у маскувальному кольорі — олія (хакі).



Каремат має не тільки гарні якісні характеристики, але й практичні. Зберігає здоров'я людини, захищаючи тіло від прохолоди, вологи та нерівностей поверхні. Має прямокутну форму. Призначений для відпочинку та комфортного сну. У розкладеному вигляді довжина виробу становить 180 см, а ширина — 60 см. Каремат поділений на 9 секцій однакових за розміром, для рівномірного розподілу навантаження на площу виробу та забезпечення його тривалого використання. Кожна секція всередині має окрему вкладку з пінополіетилену. Така конструкція дає власнику компактно скласти килимок до невеликих розмірів (60*20*12 см), не знищуючи та не ламаючи водночас структуру внутрішньої пінки.


У складеному вигляді Acropolis ФКС-2 часто використовують як килимок для сидіння. Якщо людина довго перебуває в дорозі або в поході, а потрібно зупинитися для перевала, цей виріб буде незамінним.

Також зверніть увагу на гумки по краях матраца Акрополіс. Саме вони дають змогу скласти його у вигляд компактного килимка для сидіння, надійно фіксуючи з двох сторін зібрані в купу краї. Складений килимок займає мало місця, тому легко ховається в рюкзаку або тактичній транспортній сумці.


Килимок ФКС-2 часто купують військові та цивільні люди. Адже він набагато практичніший, ніж класичні туристичні каремати, які часто беруть у походи з наметами та спальними мішками влітку, восени, навесні або взимку. Тому досвідчені рибалки, мисливці, туристи-екстремали не відмовляють собі в такому практичному аксесуарі для відпочинку на природі в горах або прямо біля води (овершя або річки). Адже це не тільки матрац для сну, але й стілець-сиденья.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари