Всі категорії
Додати товар

Надувний туристичний матрац pacoone для військових з ножним насосом

1150 грн
Опис

Характеристики:

Розмір: 198*61*6 см
Розмір в складеному вигляді: 31*15 см
Матеріал: 40D нейлон+TPU

Вбудований насос для надування. За допомогою вбудованого насоса можна швидко та легко накачати матрац без використання зовнішнього насоса.
Нейлоновий матеріал TPU. Виготовлений із міцного нейлонового матеріалу TPU, цей матрац стійкий до зношування, що забезпечує тривале використання.
Тип вологозахисного килимка. Вологозахисний тип килимка гарантує, що ви залишитеся сухим навіть у вологих умовах, що робить його ідеальним для активного відпочинку на природі, наприклад, кемпінгу та походів.

Однією з головних переваг є вбудована подушка, і вам більше не доведеться її окремо нести від матраца, що економить місце в туристичному рюкзаку, є досить важливо при піших походах та експедиціях. Зручний та комфортний матрац для якісного сну.
Комірчаста структура, водонепроникність та оптимальна товщина туристичного килимка дозволяє зручно влаштуватися практично на будь-якій поверхні. Каремат не боїться каміння та вологи, витримує до 150 кг. Практичний для дому та відпочинку на природі, так само незамінний для пікніка і стане доповненням до кемпінгових та садових меблів. Матрац для тих, хто цінує та любить комфорт навіть у найекстремальніших умовах.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?