Всі категорії
Додати товар

Надувний матрац (каремат) вбудований насос (зручно для подорожей)

825 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип: Інший тип

Кілька примірників у наявності

Продам новий легкий та компактний надувний килимок-матрац фірми PACOONE призначений для кемпінгу та туризму при будь-яких погодних умовах. Використовується як теплоізоляційна та змягчуюча підкладка під спальний мішок.

В надутому стані має розміри 190x58x5 см і завдяки системі повітряних комірок забезпечує ортопедичний ефект та запобігає пролежням (не заважає кровообігу) що важливо для якісного відпочинку. Згладжує нерівності поверхні на яку він розкладений.

Цей каремат-марац виготовлений ​​з нейлону товщиною 40D, просоченого матеріалом ТПУ (термополіуретан), тому на відміну від дешевих побутових надувних матраців з ПВХ (полівінілхлорид), він є набагато міцнішим, зносостійким, не витріскує на сонці та не дубіє на морозі і може експлуатуватися при температурах від +50 спеки до -30 морозу. Матрац легко чистити, - якщо є пил або бруд, достатньо просто протерти його.

Каремат дуже зручний у використанні бо частина його надувається як подушка. Крім того він оснащений впускним та випускним клапанами з подвійним захистом та вбудованим насосом - за 30-60 секунд легко накачується долонею або стопою ноги.

Після використання надувний матрац можна швидко спустити і спакувати рулоном у маленький циліндричний чохол діаметром 10 см і висотою 28 см.

Важить килимок всього 600грам

В посилку покладу:
- надувний килимок PACOONE зтягнутий еластичною стрічкою-кільцем для фіксації в складеному стані;
- інструкцію з експлуатації;
- латку для ремонту;
- сумку-чохол

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари