Всі категорії
Додати товар

Термокилимок самонадувний (185 х 50 см) mil-tec olive 14420001

1770 грн
Опис

Термокилимок самонадувний (185 х 50 см) MIL-TEC Olive 14420001

Туристичний килимок самонадувний: ключові характеристики

Виробник: MIL-TEC, Німеччина
Модель: THERMOMATTE SELFINFL.185 X 50 CM OLIV
Призначення: похідний килимок для ночівлі, для утеплення при розміщенні на
привалі
Колір: оливковий
Габарити: 185 см × 50 см × 3 см
Розмір упаковки: 55 см × 13 см × 11 см
Матеріал: поліестер з плівкою з полівінілхлориду
Наповнювач: ППУ
Вага: 1,35 кг
Чохол: в комплекті (поліестер)


Переваги самонадувного термоковрика в чохлі від компанії Міл-Тек

- Прийнятні габарити в розкладеному вигляді. 185 см - найпоширеніша довжина похідного изомата. У поєднанні з шириною 50 см вона підходить для лежання дорослої людини середньої комплекції. Якщо у Вас великий зріст, вибирайте килимок довжиною 200 см. Кому потрібна підстилка ширше, придивіться до моделі «Tourist» шириною 60 см.

- Першокласне якість виконання. Що Самонадувающийся термоковрик Міл-Тек виготовлений з поліестеру з ПВХ-покриттям. Всередині - поліуретанова пориста пінка. Такий підбір матеріалів робить його непромокальним, стійким до забруднень, в тому числі мокрою бруду, ефективно зберігає тепло (за рахунок низького коефіцієнта теплопровідності), міцним на розрив, стійким до стирання. Ізомат не змінить свого кольору під впливом прямих сонячних променів, не повинен розтріснутися через тривалий період експлуатації.

Однак увага! «Самонадувки» можуть проколюватися, тому не можна розміщувати їх
на колючках та інших гострих предметах. Води вони не бояться, але плавати на
них заборонено.

- Подарує комфортний відпочинок. Завдяки рівномірно распределенному наповнювача і гнучкості перебувати на килимку дуже зручно, тому Ви не відчуєте на собі дрібних недоліків рельєфу у вигляді трави, каменів і іншого. Спати буде м'якше і тепліше, оскільки самонадувний килимок товщі. Туристи, які піднімалися в гори, де переважає жорстка, кам'яниста місцевість, цю особливість моделі по достоїнству оцінили. Як і те, що повітря всередині виробу, коли перевертаєшся уві сні, не переміщається. Теплоізоляція підтримується однаково по всьому об'єму підстилки, і, до того ж, зменшується ризик зісковзнути з неї.

- Простота експлуатації. Необхідно лише відкрити клапан на виробі, після чого відбудеться мимовільне заповнення його повітрям (з розташованим всередині спеціальним порожнистим каналах) і збільшення в розмірах.

- Не обременит в пути. Вес изделия сравнительно небольшой, да и не нужно носить с собой насос. И это очень кстати во время прохождения длительных маршрутов. В нерабочем положении данный коврик собирается в компактную «скрутку». Для его переноса в комплект включен чехол с утяжкой на шнурке и окошком, куда владелец снаряжения может вставить записку, например, со своим именем.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари