Всі категорії
Додати товар

Гірськолижний шолом scott seeker jr berry +очки гірськолижні

3590 грн
Опис

Продам у чудовому новому стані класний гірськолижний шолом Scott Seeker Jr berry + маска тієї ж фірми Scott, яку купували окремо новими в магазині. Розмір шолома підлітковий, М, 53-56 см, так і йде. Продаю комплектом, тому що важко підібрати маску, щоб зручно сидячи на обличчі в комбінації із шоломом, цей варіант виявився оптимальним, вибирали довго. Купуючи комплектом, Ви прибираєте свій головний біль щодо пошуку відповідної маски, колірна гама шикарна, шолом матовий, темно-рожевий, дівчатам таке забарвлення подобається, зручний, м'який всередині, є допсистема вентиляції на шоломі, коли холодно, її можна закрити для збереження тепла, вдень, коли сонечко, відкрити для вентиляції. Носили з підшоломником 6 днів у Буковелі, продаємо вже маленький. Олх-доставка будь-яким перевезенням для примірки, коробки немає.

Опис із сайту:

Гірськолижний підлітковий шолом Scott Seeker JR — це жорсткий, міцний шолом із м'якими накладками на вуха. Цей шолом має конструкцію із зовнішньої оболонки з полікарбонатного матеріалу та внутрішньої абсорбувальної піни для поглинання енергії ударів.

Особливості:

- Конструкція PC In-Mold забезпечує оптимальну міцність, амортизацію й максимальну довговічність
- Внутрішня вкладка EPS liner
- Система кріплення MRAS
- Активна вентиляційна система
- Пасивна система вентиляції для маски

Технології:

MRAS FIT SYSTEM

MRAS (Micro Rotary Adjustment System) регулювання забезпечує комфорт і стабільність. За допомогою автоматичної системи блокування, шлелем надійно утримується на місці. MRAS Fit система побудована на гнучких пластикових кріпленнях, що забезпечують додатковий комфорт.

G-VENT SYSTEM

G-Vent найбільш просунута система вентиляції шолома. Отвори забору повітря розміщені на передній частині шолома, даючи змогу краще вентилювати маску, запобігаючи запотіванню.

ABS CONSTRUCTION

ABS забезпечує максимальну міцність, амортизацію й довговічність, а унікальні та ретельно спроєктовані EPS лайнери забезпечують комфорт і додатковий захист.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари