Всі категорії
Додати товар

Балаклава дитяча bodydry s/xs

400 грн
Опис

Універсальна еластична балаклава-підшоломник. Завдяки високій функціональності підійде як туристам та альпіністам, так і лижникам та сноубордистам. Ця балаклава поєднує в собі властивості класичного підшоломника – захист обличчя від негоди, та активної термобілизни – спеціальна технологічна тканина транспортує вологу назовні, зберігаючи оптимальний мікроклімат шкірного покриву голови. Наявність іонів срібла запобігає розмноженню бактерій - джерелу неприємного запаху.
Термоактив: регульована система, яка не залежить від температури та зовнішніх умов, запобігає тілу від перегріву або переохолодження.

Спеціальний комір покриває підборіддя, шию та забезпечує захист від вітру та холоду.

Анатомічний крій: спеціальна еластична тканина, тривимірні зони відповідають за підтримання оптимального тонусу м'язів та оптимального тиску. Це також сприяє покращенню кровообігу під час фізичних вправ.

Комфорт: безшовна технологія, низька кількість швів та тривимірна гнучкість забезпечують свободу руху, що зводить до мінімуму натертості на шкірі.

Антибактеріальна тканина: завдяки використанню іонів срібла загальмовується процес розвитку бактерій, що мінімізує неприємний запах.

Склад: 54% - поліамід, 40% - поліпропілен, 6% - еластан

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари