Всі категорії
Додати товар

Рукава x-bionic manchettes

1400 грн
Опис

Рукава X-BIONIC Manchettes
Нові без бірок
Розмір S-M

Після гучного старту вітер швидко охолоджує руки. X-BIONIC® ARM WARMER захищає ваші м'язи від холоду та запобігає травмам. Високотехнологічна технологія плетіння X-BIONIC® зігріває дуже специфічні області, де рука втрачає багато тепла. При згинанні ліктьового суглоба система камер і каналів розгортається гармошкою. Тоді ExpansionRibs™ стає ізолюючим, а не витонченим. Різні ткані структури широко розподіляють піт по руці, і ця дуже тонка плівка випаровується та освіжається. Надлишок поту негайно видаляється за допомогою X-BIONIC ARM WARMER. В ідеальному стані тіло має більше енергії для педалювання.

Характеристики:

- Компресія: Середній ступінь стиснення.

Технології:

- рукав, що саморегулюється: Саморегулюючий рукав ідеально адаптується до тіла, не стягуючи і не стискаючи його.

ExpansionRibs™: структура ExpansionRibs™ запобігає проникненню холоду в лікті. Навіть у разі значного вигину ізоляційний ефект зберігається завдяки утримуваному в конструкції гарячому повітрі. Гнучкість ExpansionRibs™ та еластичність нитки забезпечити більшу свободу пересування.

- {Повітряні напрямні:false}: вони залишають вільний простір вздовж каналів кондиціювання повітря® для ефективної вентиляції.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
aleks...
aleksandrtimkov
Супер-продавець
Бердичів
85% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?