Всі категорії
Додати товар

Сноубордичний шолом odoland, лижний шолом із лижними окулярами для дорослих, розмір s

2600 грн -5% 2470 грн
Опис

Сноубордичний шолом Odoland, лижний шолом із лижними окулярами для дорослих,
міцний корпус із полікарбонату та пінополістирол, захисні окуляри для зимових
шоломів для чоловіків, жінок, молоді

Про цей товар

- Видатний комплект снігового шолома та лижних окулярів — наш чоловічий і жіночий лижний шолом і сніжні окуляри ідеально підходять для всіх, хто любить зимові види спорту, чудово працюють за будь-якої погоди! Ефективно забезпечивши повний захист, ви отримаєте масу задоволення від катання на лижах, сноуборді або інших зимових видах спорту!
- Зручний матеріал: поєднання зовнішньої оболонки ПК і внутрішньої оболонки EPS для забезпечення комфорту під час використання. Шолом стійкий до проникнення. Ні шолом, ні окуляри навколо не знімеш.
- Гнучкі та регульовані — снігові шоломи для дорослих мають знімну підкладку, знімні навушники та м'яку стрічку на підборідді для тепла. Окуляри також мають легко регульований ремінець, який можна відрегулювати для ідеальної посадки та максимального комфорту. Обидва легко регулюються, надягаються і знімаються.
- Міцний і зручний дизайн. Шолом для зимових видів спорту має 10 вентиляційних отворів для чудової вентиляції, захистить вас від крижаного вітру та запотівання зору. Окуляри з вентиляцією Flow-Tech не тільки зменшують запотівання, але й зберігають вентиляцію. І шолом, і окуляри ідеально сидять, не знімаються.
- Чудово підходить для всіх видів зимових видів спорту — у подарунок сумка для шолома, яку зручно носити із собою де завгодно! У кожного шанувальника зимових видів спорту має бути комплект сноубордичного шолома Odoland з привабливими окулярами. Стильний, легкий і зручний комплект ідеально підходить для всіх зимових видів спорту!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Для жінок Для чоловіків
Стать:
Унісекс

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?