Всі категорії
Додати товар

Сніговий лижний шолом odoland з комплектом захисних окулярів

4888 грн
Опис

- 🏂ПРОФЕСІОНАЛЬНІ ЛИЖНІ ОЧКИ. Снігові окуляри, що підходять до костюма снігового шолома, мають подвійні лінзи, що забезпечують дуже чіткий і широкий огляд. Снігові окуляри для сонячної та похмурої погоди. Він може не тільки захищати від запотівання, а й захищати від UV400. Дайте вам найрозумніше бачення.
- ⛄ІДЕАЛЬНА ЗАХИСТ-Сніжний шолом складається з трьох шарів форм. Перший шар оболонки ПК може протистояти сильним зіткненням. Наповнювач другого шару EPS може ефективно знизити вплив. Третій шар являє собою м'яку підкладку, що забезпечує максимально комфортне носіння.
- ⛸️МІЧНА ТА ЗРУЧНА КОНСТРУКЦІЯ: є 10 вентиляційних отворів для чудової вентиляції. Окуляри з вентиляцією Flow-Tech Venting Design не тільки зменшують запотівання, але й оптимізують потік повітря всередині лінз. І шолом, і окуляри ідеально підходять!
- ❄ГІБКИЙ І ЗРУЧНИЙ. Шолом має знімну підкладку, знімні навушники та м'яку стрічку на підборідді для теплого носіння. Окуляри також мають легко регульовану стрічку. Ви можете відрегулювати ремінці для ідеальної посадки та максимального комфорту. Обидва вони легко регулюються, надягаються і знімаються. Вони легкі, тому на голову буде менше тиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари