Всі категорії
Додати товар

Atomic гірськолижні черевики

3650 грн
Опис

Жіночі черевики Atomic B90 мають широку передню частину стопи і дуже зручні, проте ці черевики створені для високих експлуатаційних можливостей.

Підходять для лижників від рівня вище середнього до просунутого.

Рейтинг гнучкості: 90.

Черевики Atomic BTech: Одна річ, яка є унікальною в серії —Двокомпонентна оболонка: пластик двох видів різної щільності, що використовується для забезпечення жорсткості черевик. Він просторий і зручний, що робить його кращим вибором для лижників-любителів, яким комфорт важливіше всього.

Пряжки Micro Mg Edge: пряжки в гоночному стилі з магнію для додаткової міцності, але досить еластичні, щоб не заважати гнучкості черевика.

Гнучке регулювання: зробіть черевик трохи м'якше або жорсткіше залежно від вашого стилю катання на лижах або стану снігу з допомогою швидкого регулювання на задній частині черевика. Жодних інструментів не потрібно, просто натисніть кнопку, перемістіть вгору чи вниз і виберіть жорстке, гнучке або м'яке положення черевика..

Сходи з макрорегулюванням (SuperMacro): зубчасту пластину навпроти верхніх пряжок можна пересувати, забезпечуючи широкий діапазон регулювання і підганяти до широких чи вузьких гомілок.

Попередньо змонтована система обігріву: ці черевики попередньо підключені до нагрівачів марки Therm-ic. Все, що вам потрібно, це акумулятор, який можна вставити і закріпити на задній частині черевика. Увімкніть його, і через кілька секунд ваші ноги будуть в теплі.

Жіноча підкладка Custom Comfort T3: ця підкладка використовується в рекреаційних цілях для створення більш ефективних жіночих черевиків, але при цьому залишається зручною.
Піна середньої щільності швидко приймає форму ніг і ступень, завдяки чому ці черевики є супер комфортними.
Внутрішній черевик виймається для просушування.

Відбивач Recco: Система відбивача Recco - це пристрій для визначення місцеположення, вбудоване в задню частину черевика.

Розмір: 23,5 (37-37,5) Колір: glitter white

Стан черевиків ідеальний, не мають жодного недоліку, повністю як нові.
Дуже рекомендую ці черевики, кататись в них одне задоволення, підтримують ноги у повному комфорті, теплі і зручності, за день катання ви не відчуєте втоми ніг.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
elena.em
elena.em
Бровари
100% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?