Всі категорії
Додати товар

Sporter joint support - 500 мл

745 грн
Опис

Дієтична добавка до раціону — джерело колагену, Глюкозамин и Хондроитин, МСМ для поліпшення здоров'я суглобів і опорно-рухового апарату.

Глюкозамін сульфат — сприяє утворенню повноцінного еластичного та пружного хряща суглобів, запобігає розвитку запальних процесів. Він посилює утворення синовіальної рідини, що заповнює суглоб, яка сприяє ковзанню суглобових поверхонь між собою.

Хондроїтину сульфат — є основним компонентом протеагліканів, що становлять разом із колагеновими волокнами хрящовий матрикс.
Хондроїтин також підтримує синтез і в'язку структуру синовіальної рідини, перешкоджає стисненню сполучної тканини та відіграє роль своєрідного змащування суглобових поверхонь, забезпечуючи гнучкість у русі. Гальмує процес дегенерації хрящової тканини, пригнічуючи активність тих ферментів, які розщеплюють хрящ.

МСМ — метилсульфонілметан — це сірковмісна речовина, яка допомагає зменшити вираженість запальних процесів. І на сьогодні оцінюється як один із найефективніших і перспективних натуральних засобів боротьби з болем.

Колаген — основний структурний білок сполучної тканини. Для суглобів і міжхребцевих дисків він має велике значення, оскільки забезпечує їхню еластичність і міцність.
З віком, у разі дегенеративних змін у опорно-руховому апараті, організму важче виробляти необхідну кількість колагену.

Регулярне приймання цього комплексу сприяє зниженню інтенсивності запальних процесів у суглобах, зменшенню больового синдрому, відновленню суглобів, хрящів і кісткової тканини.

Рекомендації до вживання:
Приймайте 1 порцію (15 мл) на день.
суглобів і опорно-рухового апарату.
Состав:
Витамин С (аскорбиновая кислота): 120 мг
Витамин В12 (Цианокобаламин): 5 мкг
Витамин D3 (Холекальциферол): 15 мкг
Смесь трав: 2 мг
Экстракт тумерика и зеленого чая
Запатентованная смесь: 6000 мг
Гидролизованный коллаген
Метилсульфонилметан (МСМ)
Глюкозамин сульфат
Хондроитин сульфат

Схожі товари