Білковий перекус у форматі напою з додаванням кофеїну, що бадьорить!
Придатна для будь-яких пригод у вашому житті, наша протеїнова кава зварена
експертами, щоб дарувати оксамитовий і міцний смак, тільки зі 100% зерен для
еспресо сорту Робуста.
ПЕРЕВАГИ:
— 15 г сироваткового білка в порції.
— є джерелом енергії, а також надовго забезпечує відчуття ситості.
— справжня кава з зерен сорту Робуста (80 мг кофеїну в порції).
— 80 ккал у порції (з них 60 ккал — білок).
- Кокосовий кример для вершкової текстури.
- Морська сіль для посилення смаку.
- Підсолоджений натуральною стевією.
- Чудовий варіант для вегетаріанців
СОСТАВ:
- Концентрат сироваткового білка
- Кава сорту Робуста
- Кокосовий кример
СПОСІБ ВЖИВАННЯ:
Щоб зробити теплий напій, змішайте 2 мірні ложки Протеїнової кави з 1/3 порції
води кімнатної температури та додайте 2/3 об'єму гарячої, що не кипить води,
постійно помішуючи.
Щоб приготувати Айс-каву, наповніть шейкер 250 мл холодної води та додайте 2
мірні ложки Протеїнової кави. Збийте та додайте лід. Або використовуйте
блендер і збийте напій на низькій швидкості.
НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ПРИЙМ:
у вечірню пору.
вагітним і жінкам у період лактації
в разі підвищеної чутливості до компонентів.