Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жіноча сумочка “g usa” з буквеним принтом світло-сіра

1500 грн -20% 1200 грн
Опис

Представляємо вам нашу стильну і функціональну жіночу маленьку сумку! Ця сумка ідеально підходить для тих, хто хоче залишатися організованим у дорозі. Завдяки місткому внутрішньому відділенню і одному великому відділенню у вас буде достатньо місця для всього необхідного.

Сумка прикрашена шикарним літерним принтом, який надає модний штрих будь-якому вбранню. Крім того, завдяки доданому плечовому ремінцю ви можете зручно носити його через плече або через плече через плече для зручності гучного зв'язку.

Що відрізняє нашу маленьку сумку G USA від інших, так це її турецьке якість. Виготовлений з кращих матеріалів, він розрахований на довгі роки. Увага до деталей проявляється в кожному стібку, забезпечуючи міцну конструкцію.

Незалежно від того, чи виконуєте ви доручення, відправляєтеся на роботу або відправляєтеся в місто з друзями, наша маленька жіноча сумка - ідеальний аксесуар для організації і легкого доступу до найнеобхідніших речей. Це універсальне, стильне і довговічне виріб – справжня інвестиція в будь-який гардероб.

Придбайте нашу колекцію сьогодні і відчуєте розкіш і якість турецького майстерності. Завдяки нашому швидкому і легкому процесу оформлення замовлення Ви в найкоротші терміни отримаєте свою нову улюблену сумку!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучна шкіра
Стать:
Принт:
Абстракція
Продавець
rassllshop
Речі_Туреччина
Супер-продавець
Харків
80% виконаних замовлень
Була