Всі категорії
Додати товар

Шкіряна сумка на стегно /жіночий стегновий сумка зі шкіри/сумка шкіряна на ногу

4000 грн
Опис

Кожаная сумка на бедро сделана из натуральной кожи Creazy Horse толщиной 1,8mm без подкладки.Имеет одно основное отделение и внутреннее отделение для паспорта.Карман для мобильного телефона вынесен наружу.Сумка закрывается клапаном и фиксируется клавишным замком.
Женская набедренная сумка подойдет всем девушкам которые хотят быть в трэнде и в центре внимания.Помимо эффектного вида,сумка кожаная на бедро,подойдет как практичная вещь для езды на мотоцикле,похода на природу,даже гулять с собакой будет удобно.
Открывается и закрывается одним щелчком - вещи достаются максимально быстро.
Носити сумку можна як на стегні так і через плечі, як звичайну міську сумку. Тип кріплення ви вибираєте самі. 🔻Розмір: Висота:19см Ширина:16см Глибина:5см ▶️Пояс з розміром стегон : регульований від 85 до 115см ▶️Розмір ремінця для ноги: регульований від 47 до 64см Легко знімати і одягати - досить відстебнути карабіни і все. Розташовується сумка прямо на рівні кисті,тому все необхідне в прямому сенсі "Під рукою". В асортименті є різні кольори (оливковий,коньячний ,шоколадний,темно-синій) Ми постійно вчимося,для того,щоб вдосконалювати свої професійні навики і виготовляти шкіряні вироби все краще. Bespoke-це яскраві і душевні шкіряні вироби.Це речі які дарують радість.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари