Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Жіночий рюкзак-сумка sambag trinity пудра

1090 грн
Опис

Рюкзак-сумка Trinity - це найкращий варіант для людей, які звикли до стильного й активного життя. Ця модель поєднує в собі різні стилі, адже Trinity можна носити, як рюкзак і як сумку-це практично і зручно.

Характеристики:

Матеріал верху:новітня екокожа підвищеного рівня зносостійкості (не менше 50 000 циклів за тестом Мертіндейла). Шкіра водовідштовхувальна, стійка до вицвітання, еластична (не тріскається при експлуатації) і міцна на розрив.

Підкладка. Матеріал оксфорд середньої щільності, міцний, стійкий до подряпин, легко чиститься, нитки з нього не вилазять. Завдяки з'єднанню всіх частин підкладки між собою, навантаження на екокожу зменшуються і розподіляється рівномірно. Це продовжує термін служби шкіри і швів.

Фурнітура. блискавки типу YKK з надійного пластику. Бігунки з фіксатором: рюкзак не відкриється самостійно від навантажень, а тільки рукой. Основне відділення на блискавці.

Плечові ремені шкіряні, надійно пришиті на планку по спинці. Приєднані до боків шкіряними трикутниками, шлейки регулюються за допомогою металевих регуляторів. Окрема шлейка на карабінах, для зручного носіння на плечі.

Функціональність. Всередині рюкзака окреме відділення під ноутбук до 15 дюймів (залежно від пропорцій екрану і рамок навколо нього - при замовленні уточнюйте розмір свого гаджета). Відділення надійно захищене пеноматеріалом по всій висоті гаджета. З іншого боку середини кишені на блискавці і одна відкрита кишеня. З боків дві відкритих кишені для різних дрібниць. Зовні на спинці рюкзака є одна кишеня на блискавці.

Рюкзаки доступні у всіх кольорах.

34/31/15 см

28309006

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Персиковий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Стать:

Схожі товари