Всі категорії
Додати товар

💐✨ ексклюзивне кольє-намисто з підвіскою "букет квітів" натуральний камінь кахолонг, гематит

620 грн
Опис

💐✨ Ексклюзивне ошатне кольє з підвіскою у формі букета квітів з дуже гарною деталізацією . Намистини з натурального каменю - кахолонг. Вставки з натурального огранованого гематиту, що виблискував на сонці. Фурнітура кольору античне срібло.
Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу. 💐✨

Розмір: довжина без урахування підвіски 53 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 8 та 6 мм, розмір підвіски 3 см.

Склад: натуральний камінь кахолонг, натуральний гематит, бижутерный сплав.

🧙♂️☝️ Природний кахолонг сприяє швидкому одужанню і подальшому зміцненню здоров'я. Мінерал сприяє виведенню отруйних шлаків з організму, при цьому відчутно зменшує больові, спазматичні напади при проблемному шлунково-кишковому відділі. Самоцвіт у давнину тісно пов'язували з материнством і вважали, що кахолонг вкрай корисний вагітним і того ж при різних жіночих недугах. Існує повір'я, що говорить, що коли носиш виріб з кахолонга при вагітності, пологи пройдуть без ускладнень. Проте є й інше, значиме властивість каменю, дія яке нормалізує процеси центральної і витривалість периферійної нервової системи. Азіатські цілителі були впевнені, що тривало споглядання кахолонг, знижує очний і внутрішньочерепний тиск. Багато народності зараховують йому здібності оберега, завдяки тому феномену, що кахолонг поглинає негативну енергію, емоції і ніколи не виявляє підступності. Не просто знайти самоцвіт, який також сприяв би гармонізації, порозуміння та зміцнення шлюбних взаємин, приносячи в будинок спокій і миролюбність. Камінь посилює взаємне тяжіння подружжя. У Монголії мінерал зіставляли з лотосом, невід'ємним символом буддійського рівноваги, непорочності і душевної чистоти.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари