Всі категорії
Додати товар

Сет набір кільце і браслет трансформер . натуральна шкіра

600 грн
Опис

Увага!) Інформація про умови роботи магазину у розділі "про мене" У нас представлений найбільший вибір аксесуарів зі шкіри на шафе . Від нижньої білизни , портупей, сумок ,ременів,корсетів, до біжутерії.

Сет кільце і браслет з щільної натуральної шкіри від майстерні ARMOR HALL . Натуральна щільна шкіра , комбінація чорної шкіри , срібною та золотою До браслету і кільцю можна додати знімні піни різних кольорів і фактур( на фото). Всі піни двосторонні. Браслет розбірний , двосторонній як і піни Доступні кольори шкіри ( червоний , білий оф вайт, бежевий, чорний фактурний, коричневий, рудий, сірий бетонний, темно зелений крокодил, чорний крокодил, кілька варіантів золота і срібла )

Ціна додаткового піна 80 грн
Ціна сету - браслет основа 300 + кільце основа 150 + 2 двосторонніх піна 160 = 600 грн

Умови покупки Працюємо по 100% передоплаті на карту, або через накладений платіж з передоплатою 200 гривень на послуги пошти в обидві сторони Швидка відправка на наступний день після замовлення Укр поштою або Новою поштою ARMOR HALL співпрацює з приватними особами або близькими проектами нам по духу (стилісти і фотографи)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?