Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

🐩💛 чудові сережки із підвісками "сердця" натуральний камінь далматинова яшма

200 грн -10% 180 грн
Опис

🐩💛 Романтичні сережки з підвісками у формі сердець із натурального каменю далматинова яшма бежевого кольору з темно-сырими та помаранчевими плямами. Швенза чорного гематитового кольору, прикрашени блискучіми кристалами. Дивіться відео-огляд цих сережок, щоб побачити всю красу. 🐩💛

Розмір: довжина 4 см, розмір підвіски 2 см. Вага однієї сережки 3,4 грамів

Склад:
натуральний камінь яшма, ювелірний сплав, кристали

🧙‍♂️👆 Зовнішній вигляд каменю - не єдина його точка зіткнення зі звіриним світом. Крім далматинового забарвлення, діорит є покровителем людей, чиї професії так чи інакше мають на увазі зв'язок з тваринами - це ветеринари, дресирувальники та приборкувачі. Езотерики вважають, що діорит допомагає таким людям заспокоїти тварину, краще контролювати її, знаходити з нею стійкий контакт.

Також природний далматин добре підходить людям холеричного психотипу. Структура каменю, що нагадує холодний граніт, остуджує гнів, прояви недоречної агресії, запальність. «Холодність» каменю проявляється також у відчутті холодної голови, прибирає тривожність, відганяє непотрібні думки, що відволікають, структурує роздуми. Саме тому далматинова яшма підходить ще й для людей технічного складу мислення, які підходять до вирішення проблем з технічного боку.

Природна далматинова яшма добре позначається на стані імунітету, створює загальнозміцнюючий ефект. Камінь здатний підвищувати настрій, тому задає своєму власнику гарний тонус і життєрадісність, уповільнює старіння і покращує відновлювальні функції організму.

Камінь може якісно забирати всі ознаки втоми, підвищувати працездатність, дарувати енергію. Також він показаний людям з нестійкою нервовою системою, хворим на депресію, які мають тривалу нудьгу, або ж просто за наявності стресу та фрустрації.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?