Всі категорії
Додати товар

Бандаж до і післяродовий support line orthopoint sl-244 р. l

550 грн -19% 450 грн
Опис

Бандаж до і післяродовий Support Line р. L (регулюється, можна чуть більше, менше).
Ортопедичний, в ідеальному стані, непомітний при носці, нічого не випирає.

Бандаж до- та післяпологовий - Orthopoint SL-244

Бандаж Orthopoint SL-244 – це професійний медичний виріб, призначений для вагітних. Ремінь ефективно підтримує тяжкий живіт, зменшуючи біль у спині.

У задній частині корсета є ребра жорсткості та дві еластичні натяжні стрічки, які додатково підтримують живіт вагітної. Ребра жорсткості приймають він частина навантаження, розслабляючи м'язи і зв'язки хребта.

Orthopoint SL-244 підтримує все важчий живіт вагітних, тим самим зменшуючи біль у спині. Легка компресія покращує фігуру жінки, підтримує м'язи живота та знижує неприємний тиск, що виникає в ділянці сечового міхура та промежини. Ремінь добре запобігає розбіжності лобкового симфізу і знижує ризик появи видимих і непривабливих розтяжок.

Систематичне використання бандажа SL-244 при стоянні або ходьбі помітно знижує симптоми вагітності та зменшує біль у ділянці тазу, стегон та хребта. Пояс ефективно покращує поставу вагітної жінки, зменшує неприємне відчуття розтягнення м'язів та зв'язок.

Бандаж для вагітних SL-244 також може використовуватися як підтримка після пологів, забезпечуючи стабілізацію тазу та промежини.

Матеріал:

Склад: поліамід 45%, монофіл 30%, лайкра 25%

Спеціальна еластичний матеріал, що розтягується вздовж і поперек. Ажурна конструкція з отворами між нитками пропускає повітря, дозволяючи шкірі «дихати» і відводити піт. Крім того, переплетення ниток при більшій компресії створюють ефект мікромасажу. Матеріал є приємним для шкіри пацієнта.

• виріб слід прати вручну в теплій воді з милом без віджиму при температурі 40 ° C. Сушити при кімнатній температурі

Виробник: Туреччина

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yuliya_auer
Fashion_magic
Супер-продавець
Житомир
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?