Всі категорії
Додати товар

Medela бюстгальтер для годування фірмовий бюстгальтер для годуючих

400 грн -13% 350 грн
Опис

The Medela Nursing Sleep Bra
Бюстгальтер для сну для годування, який адаптується до ваших потреб у грудному вигодовуванні.
У відмінному стані
Розмір: М

Бюстгальтер Medela Nursing Sleep Bra виготовлений із розкішної легкої тканини та має дизайн без ярликів для максимального комфорту під час годування та сну. Бюстгальтер легко відтягується вбік для зручного доступу для годування. Конструкція спинки в стилі Racer забезпечує чудову підтримку, а бюстгальтер ідеально підходить для утримання прокладок маминого бюстгальтера на місці, щоб поглинати нічні протікання. Матеріал підходить для чутливої шкіри, з якою може зіткнутися мама під час вагітності та годування.

особливості:
-Цей продукт був перевірений і сертифікований відповідно до вимог OEKO-TEX Standard 100, що гарантує, що продукти не містять шкідливих речовин і хімікатів.
- Тканина, що розтягується в чотирьох напрямках, бюстгальтера для сну для годування легко адаптується до мами, яка змінює форму. Його хрест-навхрест конструкція забезпечує легкий доступ для годування вночі. Спинка гонщика і м'який матеріал з властивостями водовідведення забезпечують високий рівень комфорту
- Конструкція, що висувається вбік, для зручного доступу для годуючих
- Комфорт розкішної, легкої тканини та дизайну без ярликів
- М'який матеріал, який ідеально підходить для чутливої шкіри
- Конструкція спинки Racer, яка рівномірно розподіляє вагу грудей і утримує лямки на місці

Тканина: 92% нейлон / 8% еластан/спандекс

Про бренд

Відкрийте для себе компанію Medela, яка постійно впроваджує інновації, щоб пропонувати матерям функціональні, безпечні та зручні продукти для грудного вигодовування, щоб вони могли насолоджуватися повсякденним життям зі своєю дитиною.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?