Всі категорії
Додати товар

Корсет бандаж для вагітних variteks

650 грн
Опис

Універсальний корсет для вагітних Variteks 139 до- та післяпологовий.

Даний еластичний корсет зроблений з використанням тканини «Millerighe», із застібкою «Велкро», додаткові затяжки регулюють натяг бандажу, сприяє правильному положенню плода. Завдяки своїй еластичності він добре прилягає до тіла. Для корсету характерні зносостійкість, проникність повітря та вологи. Не викликає алергічних реакцій.

Застосування:
Запобігання передчасним пологам, усунення поперекових болів. Дозволяє комфортне розташування плода в матці. Після пологів одягається навпаки і використовується для попередження відвисання живота та деформацій.
Корсет для вагітних створює необхідну підтримку плоду, що розвивається, допомагає уникнути перерозтягнення м'язового шару матки, живота (передньої черевної стінки), підшкірно-жирової клітковини, запобігає утворенню розтяжок шкіри (рубців вагітності), знижує тиск матки на інші органи черевної порожнини. , нижню порожню вену), тобто зберігає їхнє нормальне функціонування, здійснює розвантаження попереково-крижового відділу хребта, попереджає виникнення болів у спині. Корсет показаний при багатоплідній вагітності, деякі види акушерської патології (такі як загроза не виношування, надмірне збільшення матки). Цей корсет може бути використаний жінками та в післяпологовому періоді для зміцнення тонусу черевних м'язів.

Спосіб застосування:
Корсет рекомендується одягати на спідню білизну, лежачи на спині, піднявши стегна. Виріб надягає своєю широкою частиною на поперековий відділ хребта. Потім необхідно зафіксувати пояс спереду під животом за допомогою застібки та з'єднати вузький поясок з основним поясом з боків виробу застібками. Відрегулюйте прилягання виробу з огляду на особливості фігури.

Склад виробу:
63% поліамід, 15% еластик, 12% бавовна, 10% поліестер "Millerighe".

Від себе додам, що корсет дуже зручний, м'який та гарно тримає животик, при цьому знімає больові відчуття в попереку. Я залишилася дуже задоволеною.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавець
g-golden
g-golden
62% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?