Всі категорії
Додати товар

Джинси скінні для майбутньої мами🤰

270 грн
Опис

На тілі немає) виміри на фото)тягнуться добре)щільність матеріалу середня)є дві кишені спереду і два ззаду,злегка кльош)тканина на животик широка зверху гумка середньої ширини ) Джинси давно і щільно увійшли в наше повсякденне життя. І не дивно – адже цей предмет гардероба одночасно зручний і прийнятний скрізь, де не потрібно спеціальної або суворої одягу. Майбутні матусі, вже очікують свого малюка, часто не бажають відмовлятися від можливості носити джинси в період вагітності. Їх можна зрозуміти, адже джинси для вагітних мають спеціальний дуже комфортний для животика крій, а натуральні тканини роблять джинси для вагітних майже такими ж зручними як домашній одяг. Зображення - Джинси для вагітних як правильно вибрати ) Джинси для вагітних можна умовно розділити на кілька груп: Джинси з сильно заниженою під животом талією. Такие джинсы, фактически, можно носить всю беременность (начиная с того момента когда живота еще не видно и до самых родов). Пояс всегда будет проходить под животом и не мешать ни маме ни малышу. Но из-за того, что талия сильно занижена – такие джинсы могут банально спадать.
Джинсы с ширинкой, немного заниженной талией и эластичными клинообразными вставками по бокам, дающим возможность роста для животика. Как правило, такие джинсы подходят беременным до 7-8 месяца беременности, далее трикотажная вставка уже не может растянуться. Но все зависит и от конкретной модели, и от размера животика.
Джинси без ширінки з широким (5-15 см) еластичним поясом під животом. Зазвичай дуже комфортний варіант для ранніх термінів вагітності – коли звичайні джинси вже починають тиснути на животик. Еластичний пояс не сковує рухів, але певною мірою утримує ваші джинси там, де вони повинні сидіти. Еластичний пояс має невеликий ефект підтримки животика. На малих термінах може замінити бандаж.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?