Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Костюм для вагітних і годуючих мам koko boutique

700 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип одягу: Інший тип одягу

Кілька примірників у наявності

Скомбінуй власний костюм для дому чи сну з базових речей Black HOME на свій розсуд:
Класична чорна з натурального трикотажу кофта для відпочинку вдома про сну. Спеціально продуманий крій ідеально підходить для вагітного животика, а кнопки з нержавіючої сталі забеспечать легкий доступ для годування твого малюка. Ціна 482 грн.
Мега круті шорти для відпочинку та сну в чорному кольорі. Стильні та практичні, зручні. Вони створені з урахуванням потреб майбутньої мами. Анатомічний крій та спеціальний пояс розраховані на весь період вагітності. Ціна 369 грн.
Топ для вагітних і годуючих мам чорний Black HOME розрахований на весь період вагітності, він буде рости разом з твоїм животом. А також, служити правдою і вірою в період годування твого малюка. Ідеальний крій, надійні кнопки з нержавіючої сталі, приємна натуральна тканина. Ціна 331 грн.
Чорні штани для сну та відпочинку вдома. У них ретельно продумана кожна навіть найменша дрібничка. Штани виконані з тканини інтерлок пеньє - це натуральний бавовняний трикотаж високої якості. Щільний трикотаж чудово тримає форму, легкий у догляді та дуже довго зберігає свій зовнішній вигляд. Анатомічний крій розрахований для вагітних. Комфортний пояс, що не викликає жодного дискомфорту при тривалому носінні та акуратні шви, зроблять їх твоїми фаворитами. Ціна 503 грн.

Речі виготовлені з натуральної тканини інтерлок пеньє, вона настільки безпечна та делікатна, що її часто обирають для пошиття одягу для немовлят. Неймовірно м'яка та дуже приємна на дотик. Жодної ворсинки! Водночас вона зносостійка та добре тримає форму після багаторазового прання.
Тканина 95% бавовна 5% еластан
Країна виробник Україна. Koko boutique
Розміри S/M, L/XL
Ціна в оголошенні вказана за комплект, що складається з топу та шортів.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
Продавець
elena773607
elena773607
Біла Церква
Була