Всі категорії
Додати товар

Чудове суто вовняне поло бежевого кольору peter hahn германія 52 р.

380 грн
Опис

Peter Hahn — марка чоловічого та жіночого одягу для тих, хто цінує натуральні матеріали та любить усе м'яке та затишне. Філософія бренда — це використання ексклюзивних натуральних матеріалів. Так, наприклад, за основу береться бавовна SUPIMA, яка вирощується тільки на Південно-Східнику США або особлива шерсть PURE TASMANIAN WOOL, а також чистий кашемір і шовк.
Компанія дистанційної торгівлі PETER HAHN була заснована 1964 року. За цей час вона добре стала відома у всій Європі. Магазини бренда є у Швейцарії, Великобританії, Франції, Нідерландах, Бельгії, Данії, Швеції, Фінляндії. У багатьох великих німецьких містах є магазини стаціонарної трояндиці PETER HAHN. Причина популярності — найвищий рівень сервісу та якості продукції.
Що тут можна купити? У каталозі онлайн-магазину є чоловічий та жіночий одяг, спідня білизна, взуття, аксесуари, домашній текстиль.
Жіночий одяг представлений у діапазоні від 44 до 56 російських розмірів, а для низки моделей і до 62 розмірів. Є варіанти для дам невеликого зросту.
Чоловічий одяг призначений для чоловіків будь-яких габаритів: від 46 до 60 розміру. Є одяг і для невисоких чоловіків.
Трикотаж у магазині просто чудовий. Суміш кашеміру та шовку дуже приємна на дотик і має високу гігроскопічність. Гарна та тонка бавовна, яка мнеться набагато слабкіше, ніж шовк. У всіх виробах синтетика є за мінімумом.
Магазин названий на честь його засновника — Петра Хана. Спочатку спеціалізувався на виробництві вовняних пальта, піджаків і накидок. З ростом популярності виробництво розширилося, і в каталогах з'явився всезмінний жіночий одяг. Убрання для дам шили із шовку, бавовни, кашеміру — тобто натуральних тканин.
Пізніше з'явилися лінійки чоловічого одягу, які виготовляли за такими ж критеріями: натуральні матеріали якісного оброблення.
Зараз німецький інтернет-магазин — справжній концерн, який пропонує жіночий і чоловічий одяг, аксесуари та взуття, а також виробів для дому.
Бренд позиціює себе виробником елегантних, витончених і стильних колекцій для впевнених жінок. Якщо ви готові показати світові своє «я» через ексклюзивне й оригінальне вбрання, сміливо придбайте новий гардероб у Peter Hahn.
Продається чудове чисто вовняне поло знаменитого німецького бренда одягу Peter Hahn. Склад джемпера — 100% чиста тасманська вовна. Це тонка мериносова вовна з Тасманії.Меріносова вівця живе в зоні з оптимальними екологічними умовами та збалансованим кліматом.Шерстяне волокно в цих умовах «росте» довшим рівномірнішим і є - т.к. в Тасманії практично немає забруднення довкілля — особливо чистим. Дуже м'яка та шовковиста тканина.тонка, але тепла та ніжна на дотик. Колір бежевий.
Модель з акуратним відкладним коміром. Поло з врізними рукавами, що закінчуються манжетами, пов'язаними гумкою 1 на 1. Виріб застібається на 3 фірмові перламутрові ґудзики перлинного кольору. У нижній частині джемпера патенту немає, краї рівний.
Виріб у дуже відмінному стані. Розмір 20 або 52. Розміри за схемою: 1 - 42 см. 2 - 53 см. 3 - 66 см. 4 - 68 см. Ширина по нижньому краю - 55 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Вовна

Схожі товари