Всі категорії
Додати товар

Теплий вовняний джемпер у рубчик, у смужку saint james, вовна

1500 грн
Опис

Дуже теплий вовняний джемпер у смужку, у рубчик від дорогого бренда Saint James. Важкий, на найсуворіші морози, у морському стилі річ приречена бути улюбленою) Як і будь-яка річ із кроєм у рубчик, сідає по тілу, зверніть увагу на заміри. На бирці розмір с/м, (10) , буде і на л-ку, сяде по-різному.
НОГ 39 тягнеться до 66, поб 39, тягнеться до 68, довжина рукава — 66, довжина — 64/66.
Бренд люксовий, дорогий і заслужено. Висока якість речей виділяє їхній одяг із потоку. Це річ не на один сезон, слугуватиме вірою й правдою, на останніх фото саме цей джемпер, але в іншому кольорі, там же його ціна. Моя набагато приємніша, тому що немає паперової бирки.
Одяг всесвітньо відомого виробника Saint James має особливу популярність серед шанувальників високоякісного одягу в бретонському стилі. Але мало хто знає, що історія бренда почалася у Франції 1850-го року з маленької пасової майстерні. Сьогодні компанія Люка Лесанкаля — це провідний французький бренд, що випускає преміумодяг-одяг для шанувальників тельняшок і джемпери з вовни або бавовни в морському стилі. На створення одиниці морського светра Saint James потрібно 23 км вовняної пряжі, тоді як на тельняшку йде 4,4 км. У светра стандартна вага — 800 г, причому виробництво одного виробу займає два тижні та потребує участі 9 майстрів
Saint James L'atelier depuis 1889

Стан: Новий
Колір:
  • Гірчичний
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна
Продавець
leka_73
Leka_Leka
Супер-продавець
Кам'янське
99% виконаних замовлень
Була

Схожі товари