Всі категорії
Додати товар

Ефектна комфортна трикотажна кофточка відомого шведського бренду cos

348 грн
Опис

Ефектна комфортна трикотажна кофточка відомого шведського бренду Cos.
Жіноча кофточка вільного силуету стане ошатним доповненням вашого весняно- осіннього гардеробу. Завдяки широкій басці з глибокими розрізами з боків виріб виглядає святково і стильно. Кофточка виконана з віскози (75%) - напрочуд зручна в носінні. Еластичний зміст матеріалу забезпечує додатковий комфорт при носінні та ідеальну посадку. Модель з круглим вирізом горловини, заниженою лінією плечей та рукавом 3/4.
Така зручна річ відмінно підкреслить ваше почуття стилю, завжди буде комфортним компаньйоном у вашому повсякденному гардеробі.

Розмір XL.
-довжина 70
-пог 56
-рукав від горловини 63
-пот 55

Склад:
75% віскоза
22% поліамід
3% еластан

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Поліамід Еластан
Сезон:

Схожі товари