Всі категорії
Додати товар

Чудова кофточка з відмінним складом натуральної тканини відомого німецького бренду marc o’polo

339 грн
Опис

Чудова кофточка з відмінним складом натуральної тканини відомого німецького бренду Marc O’Polo.
Бренд Marc O’Polo вважається синонімом простоти, натуральності та втілення стилю.
Виріб має прямий вільний силует і круглий виріз горловини. На грудях доповнений накладною кишенею.Виконаний із високоякісної суміші натуральних матеріалів-вовни та бавовни.
Оновлена ​​класика і стриманість, що проглядаються в кожній деталі гардеробу, роблять одяг від Marc O’Polo універсальним та придатним для будь-якого сезону року.Будь то в поєднанні з джинсами, брюками чи спідницею - цей светр з легкістю перетворить ваші осінні та весняні вбрання на модні мрії!

Розмір S.
-довжина 60
-плечі 36
-пог 46
- рукав 52

Склад:
50% вовна
50% бавовна

Marc O'Polo – відомий німецький бренд, який спеціалізується на виробництві та продажу якісного одягу у стилі casual. Компанія входить до двадцятки найкращих лейблів у своєму сегменті ринку.
Надійна якість та сучасний стиль поєднуються в кожному виробі одного з найвідоміших та найшанованіших європейських брендів Marc O’Polo. Головне правило компанії – використовувати натуральні матеріали та створювати нескладний одяг, який може підкреслити індивідуальність кожного, хто його носить. Бренд Marc O’Polo – це ідеальний приклад чудового поєднання найвищої якості, унікального стилю та турботи про навколишнє середовище.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Вовна
Сезон:

Схожі товари