Всі категорії
Додати товар

Светр-павутинка легкий джемпер сіточка розмір s оверсайз королівський мохер італія

2499 грн
Опис

Джемпер виготовлений з італійської пряжі.
Оверсайз.

Склад:
80% кідмохер, 20% шлейк

Королівський мохер, який пухнастіший, ніж мохер, оскільки це волокно, яке отримують від козенят віком до 6 місяців під час першого в житті стриження.

Вовна ангорських коз має сильний природний блиск. Цей розкішний блиск передається у спадок, він стійкий, довговічний і не зникає після фарбування волокон. Він надає фарбам чистоту та яскравість, змушуючи світитися зсередини.

ВХОД ЗА ВИРОБЛЕМИ.
Як зберігати вироби? Деякі вироби з вовни не терплять наявності нафталіну, зокрема й альпаку, тому, щоб уберегти від молі, використовуйте кедр, лаванду або тютюн.

СТИРКА
Періть у прохолодній воді з додаванням спеціальних мийних засобів. Після прання речі треба просто стиснути в руках, а не вичавлювати, перекручуючи. Сушити треба далеко від приладів опалення, уникаючи сонячних променів. Потім розкладіть речі на плоску поверхню, підстелив під них тканину, типу махрового рушника, надавши йому свою природну форму, вирівнюючи рукави, бічні шви та інші елементи.

Коли виріб так полежить деякий час, волога, що залишилася, перейде з нього в рушник. Потім точно також можете покласти цей виріб на таку ж, але суху тканину. У такому положенні виріб має повністю висохнути. Це дасть змогу під час сушіння уникнути деформації.
Товар під замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари