Всі категорії
Додати товар

Елегантний неймовірної якості джемпер німецького бренду класу люкс drykorn

499 грн
Опис

Елегантний неймовірної якості джемпер німецького бренду класу люкс Drykorn.Стан нової речі, сток. Ціна на оф сайті 77$=3064рн.
Вся продукція бренду Drykorn поєднує у собі високу німецьку якість, екстраординарність дизайну, зберігаючи вишуканість, лаконічність та зручність. Цей одяг для тих, хто стежить за тенденціями моди, бажає виділятися із сірої маси. Впевненість та цілеспрямованість – ось головні риси власників одягу бренду Drykorn.
Модель вільного прямого силуету, з V-подібним вирізом горловини. Облягаючі манжети та нижня кромка. Покрій оверсайз допоможе створити стильний образ. Виріб виконаний з неймовірного складу пряжі, дуже м'якої та приємної до тіла, у складі також дорога пряжа альпаки.Альпака - тепла і розкішна тканина, що поєднує в собі цілющі властивості. З усіх шерстяних волокон, шерсть альпаки найдорожча. Саме з неї виробляють тканину, наділену унікальними властивостями, хоч і досить дорогу.Виріб має найвищу якість у виготовленні завдяки високим, сучасним технологічним процесам виробництва та застосовуваним матеріалам із трикотажу, тільки з кращих тканин з Італії, Франції та інших світових зоряних виробників.
Універсальна модель для будь-якого базового гардеробу.

Розмір М.
-довжина 62
-плечі 60
- пог 46
-рукав 57

Склад
35% альпака
35% вовна
30% поліамід

Drykorn (Драйкорн) - відомий у всьому світі німецький бренд, що випускає високоякісний одяг, аксесуари. Весь одяг Drykorn має такі властивості, як лаконічність і комфорт, його дизайн - це поєднання спортивного та футуристичного стилю з вкрапленнями мінімалізму. Тут можна зустріти пальто у формі яйця, брючні костюми з п'ятьма кишенями, шкіряні плащі та інше. Одяг Drykorn призначений для красивих людей, які не можуть уявити своє життя без моди. Для цілеспрямованих, впевнених у собі людей, які не стоять дома, а постійно розвиваються.
Вся продукція Drykorn відрізняється високою якістю, тому що виготовляється виключно з якісних матеріалів з використанням високотехнологічних процесів у виробництві. Дизайнери компанії створюють унікальні у своєму роді аксесуари та взуття, яке відрізняється стилем, практичністю та зручністю в процесі користування. Тепер усі шанувальники бренду мають можливість створювати цілісний образ виключно із продукції бренду. Не дивно, що багато молодих людей віддають перевагу саме цьому бренду, адже в усьому світі він асоціюється зі стилем та успішністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Персиковий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід Вовна Альпака
Сезон:

Схожі товари