Всі категорії
Додати товар

Найніжніший 100% кашеміровий джемпер відомого німецького бренду madeleine

499 грн
Опис

Найніжніший 100% кашеміровий джемпер відомого німецького бренду Madeleine.
Вироби бренду Madeleine-це втілення гламуру, елегантності та стилю найвищої проби. Будь-яка річ бренду – зразок комфорту, м'якості та продуманого крою.
Модель класичної посадки, красивого однотонного кольору, з акуратним круглим вирізом горловини. Манжети і нижній край в рубчик. Виготовлений з фантастичної якості кашеміру. Невипадково його називають «королівська пряжа», «вовняний діамант» чи «дорогоцінна нитка» М'який, теплий і не викликає алергії, абсолютно не колеться.
Такий джемпер-справжній must-have для жінок, яким подобається одягатися зі смаком та комфортно!

Розмір M.
-довжина 56
- плечі 36
- пог 41
-рукав 61

Склад:
100% cashmire

Madeleine (Мадлен) – це німецький бренд стильного жіночого одягу високого рівня. Тут кожна жінка знайде для себе відповідне вбрання як на кожен день, так і для особливого випадку. Історія бренду почалася в 1977 році з роботи трьох ентузіастів, які вже через рік випустили перший каталог жіночого одягу. Зараз це ціла імперія, яка пропонує жінці залишатися ніжною, легкою та стильною у будь-яких ситуаціях: на нараді, вечірці та прогулянці з собакою. Причому бути жіночною не означає носити Вузький, тісний одяг, який скоріше хочеться зняти. Як і більшість німецьких магазинів, Madeleine наголошує на якості матеріалів: тільки натуральна бавовна, ніжний шовк, м'яка вовна і вироблена шкіра. Але це не означає, що речі однотипні та безликі. Будь-який товар з каталогу – втілення гламуру, елегантності та стилю найвищої проби.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Кашемір
Сезон:

Схожі товари