Всі категорії
Додати товар

Шикарний вовняний джемпер з декором преміального бренду з німеччини marc cain

399 грн
Опис

Шикарний вовняний джемпер з декором преміального бренду з Німеччини Marc Cain.
Модель комфортного вільного крою з рукавом 1/2. Ефектним акцентом моделі є призборений овальний виріз горловини з декором, що надає виробу ніжну та жіночну чарівність.Спинка джемпера з застібкою на блискавку по всій довжині, що надає йому завершеного та гармонійного вигляду.Джемпер виготовлений з якісної вовняої тканини -100 virgin wool.
Virgin Wool - це натуральна сировина, отримана шляхом зчісування або стрижки з молодої мериносової вівці, що не досягла 1-го року. Вона м'яка і дуже легка за рахунок відсутності попередньої обробки, тому вироби з даної пряжі виходять досить теплими.
-Добре зберігає тепло (виробники запевняють, що їх вовняні речі відмінно підходять для щоденного носіння і зберігають тепло навіть при сильних морозах);
-Пружність і еластичність, що робить вироби з даного матеріалу більш зносостійкими, не скочуються і не доставляють незручностей під час носіння;
-стійкість до забруднень, яка робить догляд за виробом менш трудомістким, а також запобігає псуванню під час частого прання;
-Тканина з даної сировини практично не меніться, що також спрощує догляд за виробом.
Такий стильний джемпер неодмінно прикрасить ваш образ та зробить його красивим та комфортним.

Розмір 2/S.
-довжина 55
- пог 42
- рукав 55 від горловини

Склад:
100% virgin wool

Marc Cain – бренд преміального одягу родом з Німеччини, який відрізняється комплексним підходом, що виражається у поєднанні різних елементів, заснований у 1973 році Хельмутом Шлоттерером. Філософія бренду - це протиріччя, що створюють унікальний образ. У бренді представлено кілька ліній, кожна з яких відрізняється своїми характерними рисами, тому серед колекцій можна легко знайти речі для створення образу на будь-який випадок: від важливих переговорів до гучних вечірок. Marc Cain створює одяг лише з високоякісних тканин: шовк, шкіра, замша, вовна - особливу увагу приділяє інноваційним способам обробки тканин, завдяки якому одяг дуже легко доглядати вдома.
Сьогодні Marc Cain – це всесвітньо відомий бренд преміум-класу у сегменті ринку модного жіночого одягу з власним виробництвом у Німеччині.Брендові вироби виготовляються в Німеччині з використанням сучасних технологій, які не шкодять довкіллю. А тому вони відрізняються високою якістю крою, швів та декоративних деталей. Для створення трикотажних кофтин виробники застосовують спеціальні 3D в'язальні машини, які за одну операцію здатні зв'язати готовий виріб без швів. А барвисті принти, які не рвуться і не ламаються, з'являються на світ завдяки струменевому друку та спеціальним барвникам.
Колірна палітра брендових виробів досить широка, починаючи з чорної класики, і закінчуючи пастельними та яскравими фарбами. Особливу увагу Marc Cain приділив також квітковим, абстрактним, тваринним та іншим оригінальним принтам.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Вовна
Сезон:

Схожі товари