Всі категорії
Додати товар

Худі off-white flock arrow reg hoodie dark green

19050 грн
Опис

Худі ********* ***** ***** *** ****** **** ***** — Жіночий худі з капюшоном створений з високоякісної бавовни з довгими рукавами. ********* використовує стриманий підхід до брендингу, просто акцентуючи цей базовий худі мінімальним логотипом *** спереду, та великий графічний принт ззаду додає креативності дизайну. Ребристі манжети на рукавах та подолі відповідають за комфортну посадку та уникнення від розтягування. Об’ємний капюшон з вбудованими регуляторами. ********* передає естетику вуличного стилю котрий зможе розширити Ваш гардероб та придати різноманітності вашого вигляду оскільки даний продукт легко поєднується з будь-яким стилем одягу.

Худі ********* ***** ***** *** ****** **** ***** входить в серію ********* ******s & *********** *********** У кожному випуску колекції від ********* окремий каталог посідають футболки від бренду на котрих зображені різноманітні графічні малюнки, а також надписи котрі формують унікальний дизайн та впізнаваність бренду! Завдяки 221B ***** ви завжди зможете придбати оригінальний продукт від бренду та доповнити вашу колекцію одягу яскравими та унікальними речами.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ *********:
Вірджил Абло заснував *********™ у 2013 році як багатоплатформну творчу ініціативу, простір для його постійних експериментів. Головним засобом була мода, але він поєднав ідеї вуличного одягу, розкоші, мистецтва, музики та архітектури. Візіонерський підхід Вергілія до засобів моди залишається іконоборчим і глибоко концептуальним, але доступним для широкої глобальної аудиторії. Вільне мислення надихає новаторський формат для майбутнього, де вік уяви є продуктом реальності. Натхненний баченням і підходом Вергілія до його мистецтва, *********™ живить колектив творчих умів, які представляють найкращих у своїй категорії та мають сильний особистий зв’язок з Вергілієм. Стосунки Ібрагіма з Віргілієм і *********™, зароджені та вирощені через DM в *********, розквітли як в особистому, так і в професійному плані протягом останніх 3 років, створивши міцний зв’язок, заснований на взаємній повазі та спільних цінностях.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 38/M/46
Категорії:
Матеріал:
Бавовна Еластан
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?