Всі категорії
Додати товар

Project × paris яскравий худі

680 грн
Опис

Модний та яскравий укорочений велюровий худі від французького бренду вуличного одягу Project X Paris, який поставив перед собою амбітну мету досягти доходу в 300 мільйонів євро до 2027 року.  Заснований у 2013 році братами Джиммі та Максимом Гов, бренд отримав визнання завдяки своєму доступному вуличному одязі преміум-класу, який органічно поєднує в собі міський стиль із французькою елегантністю.  Завдяки використанню високоякісних матеріалів та унікального дизайну Project X Paris прагне надати зручні та стильні варіанти одягу цільовій аудиторії молодих споживачів віком від 15 до 30 років.
Худі виготовлено  з ніжного велюру яскраво-кислотного апельсинового кольору. Коротка застібка-блискавка розташована спереду по центру. Під нею великий клапан (імітація кишені) з вишитою назвою бренду. Виріб має капюшон,  по краю якого прошита куліска з утягуючим шнурком. Низ виробу по лінії талії та низ рукавів на резинках. Всі бірки зрізані.  В розмірі орієнтуйтесь по замірах.
груди 47-49 см
талія 30-46 см (резинка)
рукав  59 см
довжина виробу 41,5 см
плечі 40,5-44 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете пропустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей - таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При покупці п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих та приємних покупок!
11.04.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Категорії:
Матеріал:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари