Всі категорії
Додати товар

Неймовірно зручне високої якості худі оверсайз американської марки ivy park

339 грн
Опис

Неймовірно зручне високої якості худі оверсайз американської марки Ivy Park.
Така річі відрізняється комфортом, також може надійно зігріти. У ній можна займатися спортом чи просто вийти на прогулянку. Завдяки повністю продуманій конструкції худі виконано так, щоб усі рухи були легкими, а шви їх не стискали.
Дизайнерська технологія робить його неповторним.Унікальний крій оверсайз створює елегантний та сучасний вигляд. Кишені додають функціональність.Низ худі та рукавів виконані з широкою еластичною манжетою.В капюшон вставлений декоративний шнур.Виріб ефектно прикрашений контрастною білою назвою бренду. М'яка та тепла тканина забезпечує комфорт у будь-яку погоду. Це ідеальний вибір для активного способу життя, де стиль зустрічається із зручністю.
Підніміть свій стиль на новий рівень з цим теплим спортивним худі!

Розмір XS/(модель оверсайз).
-довжина 66
-пог 54
-рукав від горловини 70

Ivy Park (Айві Парк) - американський лейбл, заснований відомою співачкою і що випускає стильний одяг, взуття та аксесуари для спорту та активного способу життя.
Ivy Park - марка, яка сьогодні представляє неймовірно зручний одяг високої якості. Незважаючи на те, що існує вона не так багато часу, їй вже вдалося досягти дуже багато чого.Цей бренд був заснований знаменитою співачкою Бейонсе. Він спеціалізується на лінії одягу, який призначений для людей, які віддають перевагу активному відпочинку та просто заняття спортом. Найперша колекція продумувалась і створювалася протягом півтора року. Адже було важливо, щоб фірмові речі не тільки виглядали стильно, але й відрізнялися комфортом та високою якістю пошиття. Матеріали підбиралися натуральні для забезпечення максимальної зручності з незначним вмістом синтетичних волокон, необхідних для підтримки форми виробів. Головною концепцією роботи бренду став саме комфорт, тому фахівці роблять все для того, щоб максимально розвинути цю якість. Бейонсе вирішила трохи розширити уявлення сучасної жінки про справді зручні речі, знайти сьогодні які не так просто, як здається.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Категорії:

Схожі товари