Всі категорії
Додати товар

Кардиган бордовий кашемір 'aida barni' 46р

3300 грн
Опис

Кардиган в ідеальному стані — як новий. Трикотаж тонкий, дуже легкий (130 грамів), майже не пухнастий, надзвичайно м'який і еластичний насиченого бордового кольору. Відкриті підлоги без застібок, по краю підлоги та коміра протягнута тонка смужка натурального хутра.

На оф сайті подібний коштує 629!

Склад: 100% кашемір

Мерки (на бирці М):
плечі 34 см
НОГ 46 см
низ 42 см
рукав 60 см
довжина 51 см

Заснована в 1978 році, компанія Annapurna SpA стала одним із провідних італійських і світових виробників високоякісного найтоншого кашемірового трикотажу під торговими марками Annapurna та Aida Barni. Весь виробничий цикл виробляється в Італії, точніше всього на заводі компанії Прато. Колекція благородного кашеміру від Aida Barni непідвладна часу та неповторна. Мінімалізм і розкішний дизайн поєднуються в найкращих якостях кашеміру, льону та шовку.

Використання спеціальної обробки та інноваційних технологій робить високоякісний трикотаж від Aida Barni унікальним розкішним продуктом виробництва Італії. Її одяг призначений для тих, хто робить розкіш особистим вибором італійської якості та досконалості. Aida Barni — це дорогоцінні матеріали, пошук точок та інновації в оздобленні, щоб створювати вишукані позачасові предмети одягу.

Аннапурна — це назва, яка асоціюється з незвичайними пейзажами й, зокрема, з горою в Гімалаях, де в коз росте товста захисна шерсть, що приховує м'яке тепле «пухове укривало», яке зробило їх такими знаменитими. Кашемірові кози живуть на висоті понад 4000 метрів і линяють навесні. А її збирають, чистять, розчісують і перевозять з копіткою працею в горах. Загалом, кашемірова коза дає дуже мало тонкої пухової вовни, самця приблизно 150-200 г, самиця тільки 100 г на рік.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Кашемір
Принт:

Схожі товари