Всі категорії
Додати товар

Alpaca fina кардиган-пончо

550 грн
Опис

З усіх вовняних волокон, які існують у світі, шерсть альпаки найдорожча.  Альпака - тепла і розкішна тканина, що поєднує в собі цілющі властивості вовни верблюдів та м'якість вовни лам.  Слід зазначити, що альпаку ніколи не фарбують.  Вона має 22 природні відтінки, які в колірній палітрі починаються від чисто білого до чорного. У порівнянні з шерстю овець, волокна альпаки в 3 рази міцніші і в 7 разів тепліші.  Крім того, вона видрізняється підвищеною легкістю та довговічністю.  За своєю будовою  шерсть альпаки гладка, тому вироби з неї дуже м'які і при зіткненні з тілом людини не викликають дискомфорту.  Тканини, виготовлені з альпаки, не витягуються і не мнуться, вони стійкі до забруднення.  Вироби з цього виду вовни не піддаються скоченню та звалюванню.  До того ж дана тканина не викликає алергічних реакцій і має антисептичні властивості. Шерсть альпаки відома ще й тим, що вона захищає як від холоду, так і від спеки.  Речі, виготовлені з такого виду тканини, комфортні за будь-яких погодних умов: влітку в них не спекотно, а взимку не холодно.  Єдиний недолік - висока ціна.
Кардиган-пончо з м'якої і теплої вовни альпаки. Комір "стійка". Застібка спереду на три ґудзики, обтягнуті трикотажем. Рукав цільнокроєний. Бокові шви з'єднуються між собою ґудзиком з обох сторін. Якщо їх розстібнути- вийде пончо.
Розміру не знайшла, підійде на М, L, XL,2XL
рукав (від шиї) 58 см
довжина виробу 72 см
талія (відстань між ґудзиками по боках)58 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари