Всі категорії
Додати товар

Вовняний ажурний кардиган з ангорою king louie

100 грн
Опис

Чарівний ажурний вовняний кардиган з ангорою від якісного нідерландського бренду King Louie. Даний бренд поєднує в собі неординарний вінтажний стиль, неймовірні кольори і відповідальність до майбутнього нашої планети. Даний кардиган чудове підтвердження цього. Виконаий він з високоякісної вовни ягняти з додаванням ангори та невеликого відсотку нейлону (що зроблено для забезпечення довговічності та міцності тканини). Така суміш волокон робить дану річ дуже м’якою,ніжною, пухнастою та достатньо цупкою. На усьому кардигані, орім коміра та резинок, присутні ажурні узори у формі зірки з вісьма променями. Красивий неординарний бірюзовий відтінок (якраз в стилі цього бренду). Цей кардиган стане чудовим доповненням не тільки ваших теплих образів, а й чудово прикрасить літні луки і зігріє прохолодними літніми вечорами.
Для прикладу прикріпляю офіційний сайт бренду (вартість подібних кардиганів на ньому становить 90 євро) - *****************************************************

Розмір: на бірці вказаний розмір М, але гарно сяде і на XS-S.
Заміри: ПОГ- 44 см, ПОТ – 40 см, низ (резинка) – 40 см, довжина – 55 см, глибина вирізу – 27 см, довжина рукава – 64 см, ширина рукава (найширша чатсина) – 30 см, плечі – 38 см.
Склад: 65% вовна ягняти, 15% ангора, 20% нейлон.

Параметри моделі: ПОГ - 92 см, ПОТ - 61 см, ПОБ - 91 см. Зріст - 178 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 32/XXS/40
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Нейлон Вовна Ангора
Принт:
Абстракція З геометричним принтом У горох З квітковим принтом
Продавець
dnstep
dnstep
Супер-продавець
Луцьк
90% виконаних замовлень
Була