Всі категорії
Додати товар

Кардиган оверсайз "кажан" чорний вовна 'cos' 44-46р

600 грн
Опис

Кардиган ідеальний. Трикотаж середній (400 грамів), пружинистий і еластичний, насиченого чорного кольору. Фасон — "кажан". Коротка пряма спинка, широкі рукави трапецієподібної форми, спереду клинуватих поли (матеріал подвійний) і напівпояс для зав'язування.

На оф сайті подібні стоять від 99

Склад: вовна (бірка зрізана)

Мерки (на бирці S):

плечі — 37 см
рукав - 35 см
довжина поли 63 см
довжина по спинці — 37 см

Марка COS з'явилася у 2007 році, відстежившися від концерну H&M. Це бренд у найкращих традиціях скандинавського мінімалізму, що знаходиться на стику мас-маркету та преміумсегменту. Ціни в COS на лад вищі, ніж у H&M, але й асортимент швидше схожі на другу лінію Acne, якби така існує, ніж мас-маркет у звичному розумінні цього слова.

Асортимент: мінімалізм, чіткі лінії, приглушені кольори, практично без декору й авангардне виконання звичних деталей. Додамо якісні матеріали та велику кількість базових моделей, що повторюються з колекції в колекцію.

Актуальність: крайня витриманість і гарний смак роблять COS саме таким брендом, який потрібний зараз, після епохи бурлеска та кричущої розкоші.

Унікальність: крім COS, жодної марки не вдавалося балансувати одночасно на кордоні територій мас-маркету та брендів рівня Celine або Stella McCartney. Поготів, ніхто, крім COS, не зміг зробити цього без брендингу на всі груди та прямих запозичень.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Вовна

Схожі товари