Всі категорії
Додати товар

Унікальний комбінований жакет кардиган неординарного німецького бренду linea tesini

338 грн
Опис

Унікальний комбінований жакет кардиган неординарного німецького бренду Linea Tesini.
Кардиган з яскравим акцентом – урізноманітнить гардероб та додасть нових фарб у Ваш стиль!V-подібний виріз та вільний крій підкреслять витонченість фігури.Завдяки довгому рукаву стильний кардиган забезпечить комфорт протягом усього дня. Ефектним акцентом моделі є оригінальне оздоблення переду виробу мереживною тканиною. Спинка у виробі однотонна з м'якого трикотажного полотна.
Кардиган відмінно поєднується з різними елементами гардеробу: штани, спідниця і може бути використаний як в офіс, так і на прогулянку з сім'єю чи друзями!Не чекайте особливого дня, станьте неперевершеною вже сьогодні!

Розмір XL.
-довжина 70
-плечі 37
-пог 46
- рукав 62

Унікальний німецький бренд Linea Tesini створений спеціально для жінок, які цінують строгість форм та консервативність у своєму повсякденному одязі. На відміну від ультрамодних новинок, які втрачають актуальність через рік-другий, всі предмети гардеробу від Linea Tesini є нестаріючої класики, завжди актуальної для мешканок мегаполісів, що вічно поспішають.
Колекція жіночого одягу Linea Tesini - це відмінний вибір для жінок, які хочуть виглядати елегантно та модно, не стежачи за мінливими тенденціями моди.Лінія Tesini припаде до душі тим, хто бажає виявляти свою індивідуальність і бути в центрі уваги. Вона показує, що комфорт та стиль можуть бути поєднані в одному образі.
Ще одна помітна риса Linea Tesini – це скромний вибір колірних рішень та відсутність гучних аксесуарів. Одяг бренду відрізняється витонченістю і надає своїй володарці жіночного та сексуального вигляду. Однак завжди залишається на вірній межі між елегантністю та вульгарністю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари