Всі категорії
Додати товар

Вишуканий ошатний кардиган бренду преміального одягу з німеччини marc cain

399 грн
Опис

Вишуканий ошатний кардиган бренду преміального одягу з Німеччини Marc Cain.Стан нової речі, сток.
Речі люкс бренду Marc Cain гармонійно поєднують в собі естетику, мистецтво, невимушеність, відмінну якість та високий комфорт у носінні.
Чудовий кардиган для вашого стильного образу! Прямий силует, акуратний круглий виріз горловини в тандемі з V-подібним вирізом.Застібка на контрастні гудзики.Низ втачних рукавів три чверті оброблений рюшами.Сидить комфортно, дуже зручний у догляді - деталі сучасного та зручного виробу. Унікальний трикотажний кардиган виконаний з якісної еластичної тканини з легким блиском( на жаль бірки із складом тканини зрізані).Кардиган м'який, приємний до тіла, носити його буде одне задоволення.
Такий ошатний кардиган доповнить будь-яке Ваше вбрання, порадує своєю вишуканістю і принесе море задоволення від його використання.Відмінний варіант для створення ділового образу.

Розмір М.
-довжина 57
- плечі 43
- пог 51
-рукав 45

Marc Cain – бренд преміального одягу родом з Німеччини, який відрізняється комплексним підходом, що виражається у поєднанні різних елементів, заснований у 1973 році Хельмутом Шлоттерером. Філософія бренду - це протиріччя, що створюють унікальний образ. У бренді представлено кілька ліній, кожна з яких відрізняється своїми характерними рисами, тому серед колекцій можна легко знайти речі для створення образу на будь-який випадок: від важливих переговорів до гучних вечірок. Marc Cain створює одяг лише з високоякісних тканин: шовк, шкіра, замша, вовна - особливу увагу приділяє інноваційним способам обробки тканин, завдяки якому одяг дуже легко доглядати вдома.
Сьогодні Marc Cain – це всесвітньо відомий бренд преміум-класу у сегменті ринку модного жіночого одягу з власним виробництвом у Німеччині.Брендові вироби виготовляються в Німеччині з використанням сучасних технологій, які не шкодять довкіллю. А тому вони відрізняються високою якістю крою, швів та декоративних деталей. Для створення трикотажних кофтин виробники застосовують спеціальні 3D в'язальні машини, які за одну операцію здатні зв'язати готовий виріб без швів. А барвисті принти, які не рвуться і не ламаються, з'являються на світ завдяки струменевому друку та спеціальним барвникам.
Колірна палітра брендових виробів досить широка, починаючи з чорної класики, і закінчуючи пастельними та яскравими фарбами. Особливу увагу Marc Cain приділив також квітковим, абстрактним, тваринним та іншим оригінальним принтам.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари