Всі категорії
Додати товар

318.зручна бавовняна кофточка найуспішнійшого світового бренду із сша abercombie & fitch.

248 грн
Опис

Зручна бавовняна кофточка найуспішнійшого світового бренду із США Abercombie & Fitch. Стан нової речі, сток.
Прямий силует, акуратнийV-подібний виріз горловини, короткі рукавчики.Застібка на контрастні гудзики на планці.Низ виробу на широкій еластичній гумці.Сидить комфортно, дуже зручна у догляді - деталі сучасного та зручного виробу. Унікальна трикотажна кофточка виконана з якісної бавовняної тканини.Прикрашена логотипом бренду на грудях.
Кофточка м'яка, приємна до тіла, носити її буде одне задоволення.

Розмір L.
-довжина 56
-плечі 36
-пог 41

Склад:
100% бавовна

Abercrombie & Fitch – культова американська марка одягу для чоловіків, жінок, підлітків та дітей.Стиль – casual, якість – вище за всякі похвали, ціни – по кишені студентам. Бренд знайомий навіть тим, хто далекий від світу моди, оскільки буквально уособлює американську моду і є одним з її засновників. Зараз Abercrombie & Fitch – один із найуспішніших світових брендів.
Фірмовим знаком компанії є лось, а девізом – «розкіш у повсякденності». І не дарма, адже сьогодні купити Abercrombie & Fitch – це не просто придбати чергову пару штанів чи светр. Це означає дотримуватися певного стилю життя, якого дотримуються енергійні, незалежні та сексуальні юнаки та дівчата. В одязі легендарного бренду кожен чудово почувається як на ранковій пробіжці, так і у вишуканому ресторані.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари