Всі категорії
Додати товар

Ідеальний трикотажний кардиган успішного іспанського бренду massimo dutti, вир-во турція

599 грн
Опис

Ідеальний трикотажний кардиган успішного іспанського бренду Massimo Dutti, вир-во Турція. Стан нової речі, сток.
Зручний базовий кардиган вільного силуету оверсайз, чудово сідає на будь яку фігуру.Довгий рукав з заниженою лінією плечей.Комфортна натуральна тканина( на жаль бірка із складом тканини зрізана, за відчуттями у складі бавовна та льон).
Популярний оверсайз, довгі об'ємні рукави - це те, що вам потрібно, щоб виглядати чарівно. Цей стильний кардиган у смужку стане ідеальним доповненням гардеробу, його універсальність дозволяє чудово поєднуватися з будь-яким виробом. Відмінний варіант на весну-літо.

Розмір S.
-довжина 90
- лінія плеча занижена
- пог 62 (заміри по спині по шву)

Склад:
бавовна+ льон

Торгова марка Massimo Dutti втілює найкращі традиції іспанських дизайнерів модного одягу. Адже, незважаючи на італійське звучання назви бренду, він родом з Іспанії. Під маркою Massimo Dutti виробляється жіночий, дитячий та чоловічий одяг, взуття та аксесуари.
Одяг Massimo Dutti в основному класичного крою. Дизайнери цієї марки ставлять за мету не створювати ультрамодні моделі на один сезон, а шити елегантний одяг із благородних натуральних тканин, який би ідеально сидів по фігурі. Вони з року в рік залишаються вірними концепції бренду, і тому одяг Massimo Dutti має свій неповторний стиль. Оригінальність та новаторство бренду проявляється в деталях.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Льон Бавовна
Сезон:

Схожі товари